Hirdetés

The Expendables Videójáték

|

Elképesztő, mire képesek az alkotók egy-egy megjelenni készülő Hollywood-i produkció népszerűsítése érdekében. Stallone bácsiék most a fiatalabb korosztályt vették célba. Igaz nem valami csodafegyverrel.

Hirdetés

Persze az is lehet, hogy mint ahogy Dolph Lundgrent feltámasztják és ezáltal sok ’’öreget’’ ültetnek újra a mozikba, úgy az alábbi kis szösszenettel is egy kis nosztalgiát akarnak kelteni az idősebb korosztályokban, ezzel is megnyerve ezt a célközönséget. Egy biztos: Elég mókás marketingfogás a 8-BIT-es színvilágban pompázó, 386-os játékokat idéző, oldalnézetes pixelhalmaz. Persze a jó értelemben. Nekem tetszik maga az ötlet. A játék élvezhetősége, és az, hogy hány másodpercet tölt el vele az ember, már mellékes.

Ti is kipróbálhatjátok a „pofakönyvön”, csak lájkolni kell. Ehhez klikk ide!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.