Hirdetés

The Experiment - sajnos csak dvd-n

|

Személy szerint nagy lelkesedéssel vártam, hogy kapjunk hivatalos magyar megjelenést az Adrien Brody és Forest Whitaker kettősével jellemzett The Experiment kapcsán, és kaptam is. Csak nem olyat, amilyet vártam...

Hirdetés

Adrien Brody, Forest Whitaker, Maggia Grace, Travis Fimmel, Cam Gigandet és Clifton Collins Jr. hathatós közreműködésével kész csoda, hogy nem élvezhetjük nagyvásznon az egyedi stílusú filmet, de minden szomorú jel, értesülés azt bizonygatja, hogy ne is reménykedjünk ebben.

Megjelenésekor, Szeptember 21-én egyenesen a tékák polcán landol majd, hogy egy-két arra látogató kósza vándort elszórakoztathasson röpke másfél óráig. A történet pediglen megérne több figyelmet is, hiszen az 1971-es híres Stanford-i börtönkísérletet dolgozza fel, ahol egy kutatólabort megszólalásig úgy rendeztek be, mintha egy fegyház lenne. 20 férfit tesznek be önkét a tudományos kalickába, közölük pár a börtönőrök, a többsége pedig a rabok szerepét játtsza el.

Mindezen fáratságaikért természetesen honoráriumot kapnak, a fehér köpenyesek pedig az agressziót és annak megnyilvánulását tanulmányozzák. A rabok egy kis idő után egyre erőszakosabbak kezdenek lenni, az őrök pedig elfelejtve a szerepüket, sajátos módszerrel vetnek véget a lázadásoknak. Lehetséges, hogy túl jól is sikerült a kísérlet?

#{vote_http://vote.web4.hu/383}

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.