Hirdetés

Grodd is visszatér a The Flash 3. évadában

|

Grodd visszatérésének izgalmas részletei mellett az új szezon nagy gonoszairól is olvashattok cikkünkben.

Hirdetés

A Television Critics Association sajtókörút során a tegnapi nap minden The CW-féle DC szuperhőssorozatról érkezett megannyi érdekesség. A nagy sikerű The Flash harmadik évada kapcsán kiderült, hogy visszatér Grodd, a gorilla, akit az előző szezonban egy igen érdekes helyzetben láthattunk utoljára, de lehullott a lepel a folytatás nagy gonoszairól, valamint arról is szó esett, hogy milyen hosszú lesz a Flashpoint szál. 

Hirdetés

Még januárban Andrew Kreisberg producer elárulta, alig várja, hogy elmondhassák Grodd történetének következő fejezetét, ami egy multi-epizód történetszál lesz. Így beszélt róla: 

A Gorilla City-t [ahol Grodd kikötött az előző évad végén] Ra's al Ghulhoz hasonlítanám. Tudjátok, hallottatok a férfiról a nanda partról az [Arrow] első évadában, és az emberről, aki "megmutatta Malcolmnak az utat"; aztán találkoztatok Nyssával, majd a harmadik évadban Ra's-szal. Szóval ez egy hosszútávú dolog.

A nemrég megrendezésre került eseményen végre hivatalosan is megerősítették Grodd visszatérését a Flash folytatásában, aki ezúttal nemcsak egyetlen epizódot fog kapni - két rész is a Gorilla Cityben zajlik majd, ahová maga a címszereplő fog elutazni egyelőre ismeretlen okokból. Örülünk vagy örülünk? A panel során egyben az is kiderült, hogy két nagy ellenfele lesz főhősünknek ebben a szezonban: Dr. Alchemy és Savitar, utóbbi szintén egy gyorshajtó, és valószínűleg őt láthattuk a korábbi forgatási képeken. Az egyelőre tisztázatlan, hogy a Flashpoint történetben lesz-e nagyobb szerepük vagy sem, bár Savitar-t az említett fotókból ott tudjuk elképzelni Kölyök Flash (Keiynan Lonsdale) ellen. Ez a várva várt szál egyébként nem fog tovább tartani néhány epizódnál. 

A folytatásban persze szokás szerint több kisebb-nagyobb gonosz is bemutatkozik még, ilyen például a Mirror Master, akit Grey Damon ("Tiszta szívvel foci", "Rossz csillagzat") kelt majd életre. Mindenképpen érdekes és bízunk benne, hogy izgalmakkal teli új évadot kapunk majd, amikor Barry Allen és barátai visszaszáguldanak október 4-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.