Hirdetés

Rick Famuyiwa otthagyta a The Flash rendezői székét

|

Nem a szuperhősfilmeké ez a hét, ugyanis ez alkalommal egy DC Comics adaptáció (második) rendezője hagyta ott a projektet.

Hirdetés

Egyelőre tagadhatatlanul göröngyös utat jár be a skarlát gyorshajtó a gyorsasági erőben, mire végre eljut a mozivásznakig első önálló kalandja. Mielőtt jövőre Az igazság ligájában nagyobb szerephez jut, a karaktert már láthattuk az idén debütált Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában és a Suicide Squad - Öngyilkos Oszagban tett szuper cameójában is, ám a 2018 elejére tervezett mozifilmjének már nem sikerül gond nélkül alakulnia.

Hirdetés

Még áprilisban váltak el a forgatókönyvíró Seth Grahame-Smith útjai a projekttől, aki eredetileg tető alá is vitte volna a produkciót. Júniusban jelentette be a Warner, miszerint a "Dope" és a "Bizonyosság" rendezője, Rick Famuyiwa veszi át az Ezra Miller főszereplésével érkező The Flash rendezői székét, és mindeddig semmi nyoma nem volt annak, hogy bármilyen probléma akadt volna az adaptáció körül: Famuyiwa lelkesen foglalkozott a filmmel különböző közösségi média felületein, ráadásul a forgatás kezdetét is behatároztak 2017 elejére. Nem csoda, hogy ezek után váratlanul ért mindenkit a második direktor távozása, amiről tegnap este számolt be a Heroic Hollywood, mindennek okaként a szokásos "kreatív nézeteltéréseket" felhozva. Habár a Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a hírt, a második ex-rendező viszont annál inkább, amit a DC Comics Magyarország fordításában olvashattok:  

"Amikor a Warner Bros. és a DC felkért a The Flash rendezésére, izgatott voltam, hogy beléphetek ezeknek a karaktereknek a világába, amin imádtam felnőni, és mind a mai napig ezt teszem. Szintén izgatott voltam, hogy Ezra Millerrel dolgozhatok, aki egy fenomenális fiatal színész. Megírtam a film egy változatát az én hangommal, humorommal és szívemmel egy vonalban. Habár bosszantó, hogy a projekt kreatív dolgait illetően nem sikerült közös nevezőre jutnunk, továbbra is hálás vagyok a lehetőségért. Tovább fogom keresni az alkalmakat, hogy olyan történeteket meséljek, amik frissebb témákról szólnak, frissebb generációknak, multikulturális szempontok alapján. Kívánom a Warner Brothersnek, a DC-nek, Jon Bergnek, Geoff Johnsnak és Ezra Millernek a legjobbakat, ahogy tovább folytatják a kalandjukat a gyorsasági erőben."

Valószínűleg a stúdió azonnal megkezdi a keresést egy új rendező után, hogy minden a terveik szerint alakulhasson. Mivel már közel a forgatások tervezett kezdete, könnyen előfordulhat, hogy végül csak később kerül mozikba az eredetileg 2018. március 16-ra időzített önálló Flash kaland. A címszereplőn kívül ezidáig Kiersey Clemons, mint Iris West, valamint Billy Crudup, mint Barry Allen édesapja csatlakozott a stábhoz, de Ray Fisher is tiszteletét teheti Cyborg szerepében

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.