Hirdetés

The Graveyard Book - A Coraline készítőitől

|

A Coraline és a titkos ajtó után Neil Gaiman író és Henry Selick rendező ismét együtt fog dolgozni Gaiman könyvének adaptációján. A sikeres gyerekkönyv jogaiért nagy harc folyt a stúdiók között, végül a Disney nyert egy hat számjegyű ajánlattal.

Hirdetés

Nobody Owens (Bod) átlagos fiúcska. Akkor lenne teljesen "normális", ha nem temetőben, szellemek körében lakna, s nem egy gondviselő lény vigyázna rá, aki történetesen se nem élő, se nem halott. A fiúra sok kaland vár a temetőben, viszont nem mehet el, mert egy Jack nevű férfi vár rá odakint, hogy megölje, ahogy ezt korábban a fiú családjával is tette. A Disney prioritásként kezeli a projektet, így valószínűleg hamar belekezd a gyártásba. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.