Hirdetés

The Grey - Liam Neeson új szerepben

|

Joe Carnahan neve ismerő lehet többeknek is a Szupercsapat kapcsán, és nem az volt az első példa arra, hogy remekül dolgozik együtt Liam Neeson-nal. Újra együtt űzik az ipart..

Hirdetés

Liam Neeson nevét az 1981-es Excalibur-ban fedezhettük fel, majd olyan kultusszá vált filmekben lett minőségi színész, mint a Schindler listája, a Nyomorultak, a Star Wars: Baljós árnyak, a Mennyei Királyság, vagy éppen a Batman: Kezdődik.

Mint említettem volt, Joe Carnahan már együtt tevékenykedett vele a Szupercsapat tető alá hozásában is, de a mai nap folyamán megerősíteni látszódik az a hír, hogy Carnahan következő próbálkozásában főszerepet kaphat Liam. Ráadásul az irónia kedvéért Szupercsapat beli társát, Bradley Cooper-t váltja, alapjáratban ő lett volna a The Grey ügyeletes stábvezetője.

Carnahan nem csupán a rendezői teendőket vállalta magára, hanem besegít a forgatókönyvírásba is Ian Jeffers-nek. Növeli a projekt várakozási faktorát, hogy a produceri munkálatokért Ridley Scott felelős, valamint Tony Scott is besegít.

A The Grey történetében leírtak szerint Neeson karaktere olajfúró munkásként tevékenykedik, azonban egy új projekthez indulva lezuhan Alaszka felett a gépük, a balesetet túlélve pedig túl kell élniük a vadont, beleértve egy vérszomjas farkasfalkát is.

A producerek 2012-re ígérik a megjelenést, a forgatás megkezdéséről azonban nincsenek információink.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.