Hirdetés

Máris készül a Halloween folytatása?

|

Michael Myers tovább szedheti áldozatait.

Hirdetés

Még be sem mutatták John Carpenter horrorklasszikusának legújabb részét (mely teljesen figyelmen kívül hagyja majd az eddigi folytatásokat és az eredeti, 1978-as horror második része lesz), a Blumhouse máris a jövőbe tekint, ugyanis kiderült: a stúdiónál már azon dolgoznak, hogy miként lehetne megfelelően folytatni a franchise-t.

Hirdetés

Erről maga a stúdió főnöke, Jason Blum nyilatkozott nemrég egy interjúban, amelyben a franchise jövőjéről kérdezték:

Igen, biztosan, 100 százalék. Úgy érzem, hogy képesek vagyunk egy megfelelő folytatást kitalálni. De még meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.

Persze ebben semmi meglepő nem lenne, hiszen box office-előrejelzések szerint a mostani lesz az eddigi legjobb bevételekkel nyitó Halloween-film, ráadásul már az első kritikák is megérkeztek a filmről, amelynek többsége kifejezetten szerette. De azért reméljük, hogy nem csak a pénz lebeg majd a fejesek szeme előtt, hanem a minőség is. A Halloween október 19-én érkezik a tengerentúlon, míg a magyar mozikba egy héttel később, október 25-től lesz látható David Gordon Green rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.