Hirdetés

The Interview - Trailer

|

Seth Rogen és James Franco új vígjátékának célpontja Észak-Korea diktátora.

Hirdetés

A történet központjában Dave Skylark (Franco) áll, aki jól menő "Skylark Tonight" című celeb talkshowját vezeti. A műsor mögött legjobb barátja és producere munkálkodik, Aaron Rapoport (Rogen). Aaron azonban így sincs megelégedve jelenlegi helyzetükkel és jelentősebb munkára vágyik. Hamarosan hatalmas esély tárul elé, amikor sikerül Dave számára megszerveznie egy interjút Kim Jong-Unnal, Észak-Korea titokzatos és kegyetlen diktátorával. Miközben a páros ázsiai útjukra készül, felkeresi őket a CIA és azt kérik tűlük, hogy gyilkolják meg a vezetőt. Elfogadják a küldetést, és ezzel a két legalul képzetebb emberré válnak akik valaha is orv gyilkosságot próbáltak elkövetni a Föld legveszedelmesebb embere ellen. A film idén októberben érkezik, trailer a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.