Hirdetés

The Last Exorcism - az első értékelések

|

Horror-remake. Egyszerű kis szóösszetétel, még egyszerűbb stílus, erre a két szóra mégis képes rajongók buzgó sokasága paradicsomot emelni és ráhelyezni a reformáló kiötlőjének arcára.

Hirdetés

Cotton Marcus atya a sérthetetlenek nyugalmával indult újabb esetéhez. Ismételten megszálltak egy kislányt, Louis Sweetzer gyermekét, Nell-t. Az atya szeretne készíteni egy dokumenumfilmet a megszállottak viselkedéséről, körülményeiről, ezért egy kisebb stábbal a háta mögött állít be a szóban forgó tanyára. A vér azonban már beborít mindent, és az atya rájön: valami sokkal nagyobbal van dolga...

A The Last Exorcism két napja dobbantott a világ filmpalettáján, a magyar bemutatóról nincsenk híreink. Addig is, nézzük hogy milyen eredmények jöttek össze Eli Roth producerkedése alatt:

Movies.com - 3,5/5
eFilmCritic.com  - 4/5
Washington Post - 3/4
Entertainment Weekly - 75/100
New York Post - 2,5/4
IGN - 7/10
BoxOfficeMagazine - 4/5
ReelViews - 63/100
Hollywood.com - 3/5
Orlando Sentinel - 2/4
Variety - 70/100
ComingSoon.net - 8/10
Movieline - 65/100
ShockTillYouDrop - 5/10

RottenTomatoes összesítés: 74/100
MetaCritic összesítés: 63/100

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.