Hirdetés

The Last Witch Hunter – Vin Diesel a főszerepben?

|

El vagyunk látva boszorkányos filmekkel. Most egy újabbról kaptunk hírt, melyben lehetséges, hogy Vin Diesel kapja a főszerepet

Hirdetés

A The Wrap jelentése szerint Vin Diesel tárgyalásokat folytat A Tébolyultak rendezőjével, Breck Eisnerrel, mégpedig a készülő új filmjének főszerepéről. Diesel játszaná az utolsó fennmaradt boszorkányvadászt, akinek a feladata az lenne, hogy egy csapat boszorkányt és boszorkánymestert elbátorítson attól, elszaporodjanak. Kérdés, hogyan is értik az elszaporodást, de erre minden bizonnyal választ kapunk a későbbiekben. A forgatókönyvet a Pap írója, Cory Goodman készíti, és a Lionsgate/Summit színeiben készülne a film.

Diesel jelenleg a Halálos iramban hatodik részének a forgatásán vesz részt, és nemrég fejezte be a Riddick sorozat harmadik részének munkálatait. Ezeken kívül a színész szerepelni fog a The Machine című filmben, ahol egy, a kormány által készített gépet alakít, aminek a feladata, hogy megvédje a családot, amely befogadta és védelmezte őt.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.