Hirdetés

The Lone Ranger – Költségvetési problémákkal és folyamatos csúszással küzd a stáb

|

A sokak által várt The Lone Ranger folyamatosan problémákba ütközik. Vajon sikerül elhárítani mindet, és időben a mozikba kerül a western?

Hirdetés

A szerződésük módosítása eredményeképp kevesebb fizetést kapnak előre, és többet a vetítések után. Ezzel sikerült elérni a Disney által kiszabott határt. Azonban, nem meglepő módon, mostanra a film jócskán túlhaladt nem csak a 215, de az eredetileg tervezett 250 millió dolláros költségvetésen.

Verbinski rendező ráadásul nem a legköltséghatékonyabb megoldásokkal állt elő. A film fontos részét fogják képezni a vonatokon zajló jelenetek. A leglogikusabb megoldás az lenne, hogy ma is létező vonatok belsejét és külsejét alakítják át, hogy a film korához hűnek tűnjenek. Azonban a rendező teljesen új vonatszakaszok építését rendelte el, ezzel megsokszorozva az árukat.

Az időjárás sincs a csapat előnyére, ugyanis a sivatagban történő jelenetek forgatása közben tomboló heves szelek és homokviharok miatt már így is bőven elmaradtak a 120 naposra tervezett forgatási időtől, nem is beszélve a drága berendezéseket ért károkról. A költségvetési gondok miatt számos jelenet újraíráson esik át, hogy optimalizálják a költségeket. Az Éjsötét árnyékból kiderült, hogy Johnny Depp neve manapság már nem garancia a box office sikerekre. A stúdió azonban abban bízik, hogy Verbinski legalább annyira újszerűvé varázsolja a westernfilmek világát, ahogy azt anno a Karib-tenger kalózaival tette.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.