Hirdetés

The Lone Ranger - Mi inspirálta Johnny Deppet?

|

Amikor kiderült, hogy a Gore Verbinski által rendezett The Lone Rangerben Johnny Depp fogja eljátszani Tonto-t, már lehetett tudni, hogy a színész valamilyen egyedi arcfestéssel jelenik meg a vásznon. Lássuk sminkjének "ötletadóját"!

Hirdetés

De a fején díszelgő kiegészítőről is beszélt: "Sattler a harcos mögé egy repülő madarat festett. Számomra úgy nézett ki, mintha a feje tetején ülne. Azt gondoltam: Tonto fején egy halott madár van. Egyfajta lelki útmutatóként szolgál. Mások számára halott, de számára nem. Nagyon is életben van."

Arról, hogy a sminknek van-e történelmi alapja, a festő, Kirby Sattler beszélt: "Az általam festett portrék több vizuális vonatkozással kiegészítve a képzeletem szüleményei. Bár lényegében múltbéli alapjai is vannak, nem tekinthetjük történelmileg pontosnak. Az arcfestés és a fejdísz kombinációját egyfajta művészi kifejezőeszközként használtam, hogy jelezze a figura erős rokoni kapcsolatát a hollóval." 

Depp nagyon benne van a szerepben, s reméljük mi is láthatjuk nemsokára mozgásban a karaktert, hiszen akár Jack Sparrow-szerű kultfigura is kisülhet belőle. A bemutató dátuma 2013. május 31-ére van kitűzve, szóval a készítőknek még van idejük az első videóanyag közzétételére.

És íme a sokat emlegetett festmény:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.