Hirdetés

The Lords of Salem - Megjelenési dátum és novella

|

A Rob Zombie által alkotott "The Lords of Salem" nemcsak filmen fog megjelenni, ugyanis az új megjelenési dátum mellé került a film novellizációjának az időpontja is.

Hirdetés

" Heidi Hawthorne egy 37 éves FM rádió DJ-je, aki egy visszaeső drogfüggő. A józansággal, valamint a borzasztó depresszióval küzdő lány, hirtelen egyik nap kap egy ajándékot a rádióállomásra, ami nem más mint egy titokaztosan formált fadoboz, ami egy ismeretlen szimbólummal lett megjelölve. A dobozban egy elősegítő felvétel van amin csak úgy mutatják be magukat, mint a "The Lords". Nincs semmi egyéb információ. Heidi úgy dönt, hogy ezt a felvételt lefogja adni a rádióban, mint egy jó vicc, de abban a pillanatban amint a felvétel élő adásba kerül, rettenetes dolog veszi kezdetét. A furcsa zene felkelt valami gonoszat a városban. Hamarosan elég rémisztő gyilkosságok fognak történni Heidi körül. Kik a "The Lords", és mit akarnak?

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.