Hirdetés

The Other Guys - Trailer

|

Egy szertelen akció-vígjátékban brillírozik majd Will Ferrell, és Mark Wahlberg, de a dinamikus duó mellett több neves színész is feltűnik, hogy mosolyt csaljanak arcizmaink segítségével.

Hirdetés

A sztori szerint bemutatott kéttagú "rohamosztagunk" valójában csak egy kis aktakukac senkik az íróasztal mögött, ám az önbecsülésük legalján ráeszmélnek: többre szánta őket a sors, ők is nagy nyomozók akarnak lenni.

A két elismerést üldöző humor-herold mellett feltűnik egy az irigységük tárgyát képező valódi nyomozópáros is, Samuel L. Jackson és Dwayne "The Rock" Johnson, valamint Ferrell karakterének lesz egy tüneményes kis menyecskéje, a szívdöglesztő Eva Mendes személyében. Mellettük helyet kap még a stáblistán Michael Keaton, Ray Stevenson, Anne Heche, Damon Wayens Jr., és Steve Coogan, aki ezúttal a badass jellemet csempészi majd be a film életébe.A rendező Adam McKay lészen, a megjelenés még nincs készen.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.