Hirdetés

The Physician - Ben Kingsley középkori orvost játszik

|

A film Noah Gordon azonos című regénye alapján készül, s egy orvos útját követi végig a XI. századi Európán keresztül. Ehhez a projekthez csatlakozott Ben Kingsley, mellette pedig olyan neveket találunk, mint Stellan Skarsgard és Tom Payne.

Hirdetés

Tom Payne kapja a főszereplő, Rob Cole szerepét, aki egész Európát átutazza, hogy ebben a vallás és babonák által dominált középkori világban megtalálja a tudományos választ a betegségek gyógyítására. Ben Kingsley "minden doktor doktorát" fogja alakítani, míg Skarsgard Cole első mentora lesz. Jan Berger forgatókönyvéből Philipp Stölzl német rendező készíti a filmet. A gyártást a következő hónapban, Marokkóban és Németországban kezdik el. Elképzelhető, hogy Ben Kingsley amint leforgatja a rá eső részeket, a Vasember 3 forgatására igyekszik, hogy folytassa idei sűrű munkáját. 

Az Amazon leírása a könyv történetéről: A XI. században Rob Cole elhagyja a szegény, betegségekkel teli Londont, hogy egy hosszú utazás eredményeként megtalálja a gyógyírt minden kórra. Útja során rátalál magában a gyógyítás képességére, s elhatározza, hogy orvos lesz. Eljut Perzsiába, az arab egyetemekre, ahol belevág egy sorsát megpecsételő átalakulásba...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.