Hirdetés

The Physician - Ben Kingsley középkori orvost játszik

|

A film Noah Gordon azonos című regénye alapján készül, s egy orvos útját követi végig a XI. századi Európán keresztül. Ehhez a projekthez csatlakozott Ben Kingsley, mellette pedig olyan neveket találunk, mint Stellan Skarsgard és Tom Payne.

Hirdetés

Úgy tűnik, Sir Ben Kingsley annyi szerephez igyekszik aláírni, amennyit nem szégyell. Jelenleg is forgatja az Enders Game-et, a Vasember harmadik részében gonoszt fog alakítani, ősszel szerepel a Cut Bank című bűnügyi thrillerben és nemrég írt alá egy indie sci-fi-vígjátékhoz, a Convention-höz. Most pedig Stellan Skarsgard, Tom Payne és Olivier Martinez oldalán láthatjuk a The Physician című középkori drámában. A tovább mögött a szereposztást és a könyv sztoriját olvashatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.