Hirdetés

The Predator - egy Oscar-esélyes felfedezett is csatlakozott

|

A zseniális Rendes fickók után Shane Black következő projektje az új Predator film, amelynek stábja egyre és egyre ígéretesebb: ezúttal a legújabb Oscar-esélyes csoda, a Holdfény (Moonlight) főszereplőjét castingolták.

Hirdetés

Hogy őszinték legyünk, nem sok mindent tudunk eddig az R besorolásúnak ígérkező The Predator című projektről. Az egyértelmű, hogy Shane Black (Durr, durr és csók, Az utolsó cserkész, Halálos fegyver 2) rendezi és Fred Dekkerrel (Mesék a kriptából, Spionfióka, Robotzsaru 3) együtt a forgatókönyvet is jegyzi, de ezenkívül mindösszesen annyit tudunk, hogy a 87-es Predator folytatásáról van szó, amelyből Benicio Del Toro nem kért, viszont a Loganre is aláírt Boyd Holbrook és az X-Men: Apokalipszis Pszichéje, Olivia Munn igen. 

Hirdetés

Munn és Holbrook azonban nem egyedül fog szembenézni a Ragadozóval: a The Hollywood Reporter szerint támogatni fogja őket Hollywood egyik új felfedezettje, a Holdfény (Moonlight) Oscar-esélyes színésze, Trevante Rhodes is, akinek érdemes megjegyezni a nevét, ugyanis valószínűleg egyre többször halljuk majd a jövőbeli projektek esetében. Rhodes filmje már most egy rakat elismerést zsebelt be, pedig sok helyen még be sem mutatták (hazánkba is csak február 16-án jön) és a következő Oscar-gála egyik legvalószínűbb díjazottja, így mindenképpen örömteli, hogy csatlakozott a stábhoz. 

Rhodes filmbéli karakteréről egyelőre annyit tudni, hogy Holbrook figurájának legjobb barátja, mindketten tengerészgyalogosok voltak, akik visszacsöppennek az akcióba, mikor összetalálkoznak a címszereplő bestiával. A forgatás valamikor 2017 elején kezdődhet, a premiert pedig 2018. február 9-re datálták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.