Hirdetés

The Secret Life of Walter Mitty - Képek a felismerhetetlen Ben Stillerről

|

Az 1947-es vígjáték adaptációjára több komikust is kiszemeltek már, a főszerepet viszont Ben Stiller szerezte meg, ugyanakkor a rendezői székbe is beleülhet. Érkezett néhány kép a forgatásról, amint Kristen Wiig oldalán "rejtőzködik".

Hirdetés

A kiszemelt komikusok között olyan nevek voltak, mint Jim Carrey, Mike Myers, Owen Wilson, Will Ferrell és Sacha Baron Cohen, azaz a műfaj legnagyobbjai. De ha már Stiller képes egyben megrendezni is, miért keresgélnének tovább? A sztori középpontjában a Life magazin korrektora áll, aki nem képes kiállni magáért, s ezért visszahúzódik a saját fantáziavilágába, ahol kiegyensúlyozott, magabiztos ember lehet, tehát önmaga ellentéte. A szereplők közt találjuk még Shirley MacLaine-t, Patton Oswaltot ,Kathryn Hahnt, Adam Scott és Sean Pennt. A bemutató tervezett időpontja 2013. december 25. A tovább után lássuk a képeket, amelyek után a korábban megjelent fotókat is megtekinthetitek Ben Stillerről és Adam Scottról, amint egy akciófigurával pózolnak!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.