Hirdetés

Ezzel a videóval kíván boldog Star Wars-napot a Puliwood

|

Akárhogy is vélekedjünk a Skywalker-saga zárásáról, a széria megérdemli az ünneplést.

Hirdetés

A tavaly decemberben megtartott és hatalmas sikert aratott első Nagy Star Wars kvízünkön a nyeremények és a fantasztikus hangulat mellett készültünk még egy eddig hétpecsétes titokként őrzött aprósággal, melyet egészen mostanáig csak az eseményen résztvevő szerencséseknek volt lehetőségük megtekinteni.

Hirdetés

Ezért úgy gondoltuk, hogy az idei nemzetközi Star Wars-nap alkalmából végre a nagyközönségnek is bemutatjuk a The Star Wars Saga címre keresztelt montázsunkat, melyben a messzi-messzi galaxis leghidegrázósabb, legszívmelengetőbb, illetve legmeghatóbb pillanatait gyűjtöttük össze egyetlen, szerelmeslevélként is felfogható videóba. Reméljük, hogy sokatok tetszését elnyerik a látottak, ami kedves barátunk, Juhász Tamás keze munkáját dicséri.

Boldog május 4-ét és mint mindig, az Erő legyen veletek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.