Hirdetés

James Wan izgalmas fejleményekkel szolgált a rendhagyó Aquaman-spinoff kapcsán

|

Szuperhősfilm helyett sokkal inkább szörnyes horrorként tekint rá.

Hirdetés

Ahogy mostanra bizonyára mindenkihez eljutott a hír, egy az Aquaman világában játszódó spinoff film előkészületei zajlanak a Warnernél James Wan felügyeletével, amely Atlantisz elkorcsosult népére, az Ároklakókra fókuszálna. A koncepcióból és abból ítélve, amit az Aquamanben láthattunk belőlük, a nemes egyszerűséggel The Trench címre keresztelt projekt sokkal inkább egy szörnyes horror lenne, mintsem hagyományos szuperhősfilm, amit Wan legfrissebb nyilatkozata is alátámaszt.

Hirdetés

"Tudjátok, jelenleg is gőzerővel dolgozunk a forgatókönyvön és a történeten, szóval nem akarok túl mélyen belemenni, de azt elmondhatom, határozottan szeretném kiaknázni a benne rejlő horrort. Ezáltal [a The Trench] elsősorban egy szörnyes horrorfilm, mintsem egy szuperhőskaland, de természetesen az Aquaman világának része lesz."

Az Ároklakókat szerepeltető jelenet sokak szerint az Aquaman legjobb pillanatai közé tartozik, James Wan elmondása szerint pedig már akkor tudták, hogy valami igazán különlegeset teremtettek, amikor megfigyelték a közönség reakcióját a szorosan az Arthur (Jason Momoa) és Mera (Amber Heard) nyomában járó több száz szörnyeteget ábrázoló képkockára. A Démonok között univerzum atyja ezen felül azt is hozzátette, miszerint a spinoff elég nagy valószínűséggel még az Aquaman 2. bemutatása előtt megérkezik a mozikba, amit nem nehéz elképzelni a 2022. december 16-ai premierdátum fényében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.