Hirdetés

Jön a The Walking Dead 10. évada, de talán újabb főszereplő száll ki

|

Meglehet, hogy nem teljes létszámmal tér vissza a sorozat idén ősszel.

Hirdetés

Noha a The Walking Dead nézettsége rohamosan csökkent az előző évadok során, a zombidráma még mindig az AMC legnépszerűbb televíziós sorozatának számít, ezért nem meglepő, hogy hivatalosan berendelték a soron következő tizedik évadot. Nem kis részt az új showrunnernek, Angela Kangnak köszönhetően a jelenleg futó kilencedik szezon már pozitívabb nézői és kritikai fogadtatásban részesül elődjeinél, ráadásul a jövő héten induló második félévad szintén ígéretesnek tűnik a képregényekből ismert Suttogók bevezetésével. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint azonban még kérdéses az egyik főszereplő, nevezetesen a Michonne karakterét megformáló Danai Gurira visszatérése, aki rugalmasabb beosztást szeretne a szerződésébe foglalni, miután a Marvel Moziverzumban való szereplése az eddigieknél is nagyobb sikert hozott számára. Míg ő továbbra is tárgyal a csatornával, ezzel szemben a Rick Grimes távozását követően egyaránt reflektorfénybe került Darylt alakító Norman Reedus és a Carolt játszó Melissa McBride már mindketten aláírtak a tizedik évadra, sőt mi több, szerződéseik értelmében a The Walking Dead világában játszódó mellékszálakban is tiszteletüket tehetik a későbbiek folyamán.

Az AMC vezérigazgatója korábban elmondta, miszerint rengeteg megvalósításra váró tervük van ezzel az univerzummal, ami gyanúsan azt jelenti, hogy a töretlenül folytatódó anyasorozat, a Fear The Walking Dead spin-off széria és az Andrew Lincoln főszereplésével előkészületek alatt álló három tévéfilm mellett további tartalmakra számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.