Hirdetés

Ekkor folytatódik a The Walking Dead 8. szezonja

|

Kiderült, mikor debütál idehaza a The Walking Dead 8. etapja, melyről egy új előzetest is kaptunk.

Hirdetés

A héten véget ért a The Walking Dead 8. évadának első fele. Az eddigi 8 részben elkezdődött a háború a Rick-féle banda és Negan Megmentői között, ami azonban nem igazán győzte meg a rajongókat, hiszen a nézettség részről részre folyamatosan csökken (amíg az előző évad első részét még 17,1 millióan nézték, addig a 8x7-et például már csak 7,46 millióan). De ennek ellenére még mindig a The Walking Dead van az élen a televíziós drámák viszonylatában, és a készítők szerint még nagyon hosszú ideig terveznek a szériával. 

Hirdetés

Ám még hátravan a szezonból 8 rész, melyről most kiderült, hogy 2018. február 26-tól, hétfőnként lesznek láthatóak a FOX csatornán. Az új részek ezúttal is az amerikai vetítéshez igazodva érkeznek majd, és a kinti premiert követően 24 órán belül hazánkban is bemutatásra kerülnek. A folytatáshoz pedig egy új előzetest is kaptunk:

A The Walking Dead 8. évadának második fele tehát február 26-án debütál idehaza a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.