Hirdetés

Az AMC még évtizedeken keresztül folytathatja a The Walking Deadet

|

Ha töretlen marad a sorozat népszerűsége, akkor még hosszú évtizedeken keresztül nem fogunk kifogyni a zombikból.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy az egyik AMC-s illetékes megemlíti, hogy elképesztően hosszú út áll még Rick és társai előtt. Most a csatorna vezérigazgatója, Josh Sapan mondta el, hogy reményei szerint még évtizedeken keresztül életben marad a zombis franchise.

Hirdetés

Nemrég startolt el a The Walking Dead 8. évada, amelyben elkezdődött a háború a Rick-féle banda és Negan Megmentői között. Az első két epizód értékeléseiben látható a csökkenés a korábbi szezonokhoz képest, de ennek ellenére még mindig a The Walking Dead van az élen a televíziós drámák viszonylatában. Az elkövetkező néhány évben még biztosan sikerül tartani a kiemelkedő nézőszámot, de a távoli jövőt nehéz lenne megjósolni. Josh Sapan viszont nem restellt ilyen találgatásokba bocsátkozni:

"Nem vesszük félvállról a "franchise" kifejezést. Nem vetjük csak úgy oda, mintha egy súlytalan szó lenne. A legjobbaktól tanultunk. Néhányan ezek közül már 30-40-50 éve vannak jelen. Nekünk is megvan rá az esélyünk, hogy hosszú életű legyen a franchise-unk."

Ami Sapan nyilatkozatában érdekes az az, hogy nem specifikusan a jelenleg futó sorozatra és annak karakterei vonatkoztatta kijelentését, hanem az egész franchise-ra. A fő sorozat mellett már jelenleg is fut egy spin-off, a Fear the Walking Dead, ami ha nem is ér fel az anyasorozathoz, kellően sok embert vonz be ahhoz, hogy műsoron maradjon. Tulajdonképpen az egyetlen helyes döntés az volna, ha egy bizonyos idő után teljesen új karakterekkel és helyszínekkel mutatnák be a zombiapokalipszisben elesett világot. Ilyen módon valóban érdemes lehet akár évtizedekig is folytatni a The Walking Deadet, feltéve, hogy a nézők nem unnak bele végképp a zombikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.