Hirdetés

The Walking Dead 8. évad - új képek érkeztek

|

Érkezett néhány új kép a The Walking Dead 8. etapjáról, valamint egy videó is, amelyben a színészek mondanak köszönetet a nézőknek abban, hogy idén ősszel már a 100. epizód fog érkezni a sorozatból.

Hirdetés

Amilyen jól indult a The Walking Dead 7. évada, sajnos olyan gyengén is ért véget. Persze ezt nem csak a kritikusok mondták, hanem a nézettségi számok is, hiszen a szezon során részről részre folyamatosan csökkent a nézők száma. Ezt megállítván a készítők következő évadban rendesen rákapcsolnak, melyről tanúskodik az idei Comic-Conon levetített egy több mint ötperces előzetest is, amiben aztán tényleg volt minden, hogy visszanyerjék a hetedik szezonban csalódott rajongók bizalmát. Most pedig néhány új kép érkezett a következő etapról, hála a Fox Magyarországnak.

Hirdetés

Az új évad első része egyébként a sorozat 100. epizódja lesz, melynek kapcsán a főszereplők egy videóban köszönték meg a rajongóknak a sorozat iránti elkötelezettséget, melyet a csatorna jóvoltából szintén magyar felirattal tekinthettek meg a képek alatt.

A The Walking Dead 8. évada idehaza nem sokkal az amerikai premier után, október 23-án (hétfőn este) startol el a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.