Hirdetés

The Worlds End - Lassan kész a forgatókönyv

|

Simon Pegg és Edward Wright keményen dolgoznak a "Blood and Ice Cream Trilogy" záródarabján. A Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok tartozik még a trilógiába, s úgy tűnik, 2014-ben jelenhet meg a zárófilm.

Hirdetés

Pegg Twitterjén szólt a rajongókhoz: "Tudom, hogy elütöttük az időnket, de amint visszatérek a világűrből, végre valahára befejezhetjük ezt a dolgot." Wright még a 2014-ben esedékes Ant-Man projektjén dolgozik a Marvelnek, de Simon Pegg színésztársa, Nick Frost bizakodónak tűnt: számításai szerint már idén elkezdhetnek dolgozni a trilógia záródarabján, persze mindez a Marvel filmjétől is függ. És hogy miért "Blood and Ice Cream Trilogy" (Vér és jégkrém trilógia) a széria címe? Egyrészt ugye a sok vér miatt, ami az előző két filmet is jellemezte, másrészt pedig a mindegyik részben felbukkanó Cornetto jégkrém miatt. És íme két kép a fiúk "kemény melójáról" és annak részeredményéről (még csak a második változatról van szó).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.