Hirdetés

The Worlds End - Lassan kész a forgatókönyv

|

Simon Pegg és Edward Wright keményen dolgoznak a "Blood and Ice Cream Trilogy" záródarabján. A Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok tartozik még a trilógiába, s úgy tűnik, 2014-ben jelenhet meg a zárófilm.

Hirdetés

Pegg és Wright még januárban kitettek egy képet, amin éppen "keményen dolgoznak" a projekten, ezen a héten pedig a forgatókönyv második változatának fotójával jelentkeztek. A két író (illetve Pegg színész és Wright rendező is) sokat várt, hogy befejezhesse a trilógiát, ami leginkább az elfoglaltságuknak tudható be. Wright például rendezőként azóta letett egy Scott Pilgrim a világ ellen-t, illetve besegített Tintin kalandjainak írásába, Pegg pedig szerepelt a Paulban, a Star Trekben, és jelenleg is forgatja utóbbi második részét. De annyi idejük szerencsére volt, hogy tudjanak dolgozni a szkripten, így a tovább mögött meg is lehet nézni ennek bizonyítékát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.