Hirdetés

Thor 2 - A főgonosz kiléte

|

Szépen alakul a Marvel szinte összes filmjének dolga: ezúttal Thor főellenfeléről kell értekeznünk, hiszen egy már ismert úriember csaphat össze a mennydörgés és vihar istenével.

Hirdetés

Deckler kolléga korábbi leírása Malekith-ről: "Malekith nagyjából ugyanolyan, mint a többi sötét elf, de ő még köztük is kiemelkedően erős. Emberfeletti az ereje, a gyorsasága, a reflexei, a mozgékonysága és az intelligenciája. De talán a legfontosabb, hogy hatalams erejű varázsló. Képes a környezetének manipulálására. Hatalmában áll az alakját felvenni tárgyaknak és személyeknek. A teleportáció sem akadály nála. Ennek hallatán egy szinte legyőzhetetlen ellenfelet kapunk, de van egy gyenge pontja, mint Superman-nek (csak nem a kriptonit). Malekith gyengéje a vas, az képes megzavarni, vagy eltüntetni a varázserejét."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.