Hirdetés

Thor 2 - A főgonosz kiléte

|

Szépen alakul a Marvel szinte összes filmjének dolga: ezúttal Thor főellenfeléről kell értekeznünk, hiszen egy már ismert úriember csaphat össze a mennydörgés és vihar istenével.

Hirdetés

Thor: The Dark World címmel kerül kiadásra a Thor folytatása 2013. november nyolcadikán Alan Taylor (Maffiózók, Trónok harca, Mad Men, Író és kamuhős) rendezésében és a pletykák szerint a sötét elfek kerülnek a film történetének középpontjába. A sötét elfeknek van egy vezetőjük: Maleith, az Elátkozott. Egyre valószínűbb, hogy a Thor (Chris Hemsworth) folytatásában őt fogjuk látni a vihar istenének nemeziseként, méghozzá Loki (Tom Hiddleston) szövetségeseként. A legfrissebb hírek szerint Malekith karakterét nem más kaphatja meg, mint a 28 nappal később, a Ki vagy, Doki? és a Tolvajtempó sztárja, Christopher Eccleston. A Deadline értesülései szerint a színésszel már a tárgyalások utolsó szakaszában járnak és minden adott ahhoz, hogy aláírjon a Thor második fejezetére. A folytatásban összefoglalót olvashattok Malekith karakteréről!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.