Hirdetés

Thor 2 - Malekith ismertető

|

Egy újabb ismertetővel jelentkezem, Thor egyik ellenfeléről, aki nem más, mint a Christopher Eccleston által életre keltett Malekith

Hirdetés

Malekith első megjelenése:

 

Származása:

Malekith szövetséget köt LLoki nevében a tűz démonával, Surturral:

Vett irányítást több Földi emberek Egy speciális étellel, a tündérek által készített Hela-val áttudja venni az emberek irányítását. Malekith megölte Eric Willis-t, az Ősi Tél szelencéjének a tulajdonosát, miután megtudta a helyét. 

 

A vadászkutyák mestere, Malekith levadászta Roger Willist, Eric fiát is.

Malekith küdött Thor-ral és elrabolta Lorelei-t:

A Lorelei-t csalinak használta Malekith, így Thor kénytelen volt harcolni Algrim-mal az Erős-sel, a Sötét Elfek egykori vezetőjével:

Malekith-t végül legyőzte Thor, de mielőtt elpusztította volna a szelencét, felszabadította annak mágikus erejét az egész Földön:

Malekith ezután hadat indított Asgard ellen. Loki magát Malekith-nek álcázva elfoglalta helyét a börtönben, miközben szintén Baldernek álcázva magát, hamarosan Asgard uralkodója lett:

Kurse (korábbi nevén Algrim) "átlátott a szitán",amikor Malekith álruhában elérte Asgard-ot Kurse eltörte Malekith nyakát, nyilván megölve őt:

Évekkel később kiderült,hogy Malekith életben van még egyszer:


Animációs filmben való ábrázolása (A Föld legnagyobb hősei c. sorozatban) :

"Hulk vs Thor" animációs film elején cameozott:

Élő ábrázolása:

Erők,képességek:

Malekith rendelkezett különféle emberfeletti tulajdonságokkal. Alapból  10 tonnát tud felemelni,de ha növeli az erejét, akkor fel tud emelni akár 90 tonnát is. 

Emberfeletti gyorsasága van,tud repülni ia: 

Emberfeletti Állóképessége és reflexei vannak : Malekith izomszövetei jóval kevesebb fáradság toxin-t termel fizikai aktivitás során, mint egy közönséges ember. Rendkívül fejlett a mozgékonysága, egyensúlya és a testi koordinációja:

Mint minden sötét elf, ő is rendelkezik nagymértékben megnövelt élettartammal és ő is immunis az összes ismert földi betegségre és fertőzésre. Az anyagcseréje lehetővé teszi számára, hogygyorsabban gyógyuljon, mint ahogy egy ember képes. Természetes gyógyító képességei határa nem ismert, de úgy vélik, hogy ő nem képes újranöveszteni a hiányzó végtagjait vagy szerveit mágikus segítség nélkül. 

 

Képes manipulálni nagy mennyiségű misztikus energiát. Át tudja magát alakítani egy köd-szerű anyaggá, amely lehetővé teszi számára, hogy nagy távolságra repüljön. Tud teleportálni, beleértve dimenziók között is. Generálni tud erőteljes robbanásokat. Közepesen képzett szabadkézi harcos, de viszont egy tehetséges és erős varázsló. 

Hiányosságok: A varázsere hasztalan vas ellen. Ha pl. megütik vassal, akkor az nagy testi fájdalmat és sérülést okoz neki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.