Hirdetés

BRÉKING: Taika Waititi rendezi a következő Thor-filmet

|

Az új-zélandi rendező továbbra is a Marvel fedélzetén marad.

Hirdetés

Alig pár nap van már csak hátra a Comic-Con indulásáig, ahol természetesen a Marvel is tiszteletét teszi majd, és ha hihetünk a híreknek, akkor itt végre leleplezésre kerülnek a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának alkotásai. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne kezdődhetne el hamarabb a képregényrajongók karácsonya, a mai napon ugyanis hivatalossá vált, hogy megvalósul a Thor negyedik felvonása méghozzá a Ragnarököt is jegyző Taika Waititi rendezésében.

Hirdetés

A hírt a The Hollywood Reporter hozta le, amelyből kiderült, hogy az új-zélandi rendezőnek további bizalmat szavazott a Disney, és gyorsan le is szerződtették a Mennydörgés Istene következő kalandjának elkészítésére - annak ellenére, hogy sokan arra tippeltek, hogy a karakter már nem kap önálló kalandot, és csak A galaxis őrzői oldalán tűnik majd fel (ez persze még mindig előfordulhat).

Ezzel azonban veszélybe kerülhetett a Warner Bros. által régóta tervben lévő Akira-adaptáció elkészülte Waititivel, ami 2021 májusában debütálna a mozikban, de a Thor 4. is gyanúsan a következő évek valamelyikében érkezik. Így jelenleg nem tudni, hogy mi lesz az anime-adaptáció sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.