Hirdetés

Comic-Con 2019 - ekkor leplezi le a Marvel a negyedik fázist

|

Néhány fontosabb információt is megtudtunk a közelgő műsorról.

Hirdetés

Minden júliusban a képregényrajongók lázban égnek, hiszen tudják, hogy közeleg a várva-várt San Diegó-i Comic-Con, a legnagyobb ilyen tematikájú show, és nincs ez másképp idén sem. Habár egynéhány dolgot lehet már tudni, a Marvel háza táján még nagy volt a csend, egyelőre semmi konkrét dolgot nem jelentettek be - egészen idáig, hiszen a minap posztolták ki, hogy mikor is fog sor kerülni az ő műsorukra, illetve hogy hellyel-közzel mire is számíthatunk.

Hirdetés

Előreláthatólag a Marvel Comic-Conra szánt programja egy július 20-i szombaton veszi kezdetét, az ottani idő szerint negyed négykor, és körülbelül másfél órás műsoridővel számolnak. Helyszínileg a H csarnokban lesznek, és a bemutatón persze fel fog tűnni maga a Marvel Studios elnöke, azaz Kevin Feige is. Egyelőre azt még nem tudni, hogy rajta kívül kikre is számíthatunk, de az elmondások alapján rajta kívül még lesznek meglepetésvendégek.

Magáról a műsorról még nem semmi konkrétat nem osztottak meg, de elvileg egy elég tág rálátást fogunk kapni az elkövetkező MCU filmekkel kapcsolatban. Nagy rá az esély, hogy valamilyen forgatási fotót fognak közölni az éppen nálunk forgatott Fekete Özvegy filmről, de egy The Eternals, Shang-Chi, A galaxis őrzői 3, Doctor Strange 2 vagy egy Fekete Párduc 2 infónak is nagyon örülnénk.

Említés szintjén még szóba kerülhetnek olyan alkotások is, mint A Hangya 3, a Marvel Kapitány 2, a Pókember 3, a Thor 4, a Fantasztikus Négyes vagy a Doctor Doom. Tévés/streaming fronton pedig a Loki, a Sólyom és a Tél Katonája, valamint a WandaVision a befutó, de persze benne van a pakliban, hogy nem említik meg ezek egyikét sem, hanem csak a fontosabb projektekről fognak beszélni.

Ti melyik Marvel filmről/sorozatról hallanátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.