Hirdetés

Itt a Thor: Ragnarok hivatalos szinopszisa

|

A Marvel közzétette a Thor: Ragnarok hivatalos leírását.

Hirdetés

Lassacskán beindul a marketing gépezet a Thor: Ragnarok körül, ami az északi mitológiából merítő franchise harmadik darabját számlálja. A Marvel Studios idén három nagynak ígérkező dobással is készül és nem elképzelhetetlen, hogy a legújabb Thor film fogja okozni a legnagyobb meglepetést, hiszen eddig minden jel arra utal, hogy az eddigi két résztől egy teljesen eltérő hangulatú alkotással készül nekünk Taika Waititi rendező.

Hirdetés

Tegnap jónéhány képen legeltethettük a szemeinket az EW jóvoltából és úgy érezzük, hogy az első trailer is nagyon a levegőben van már, de mielőtt az megérkezne még itt van előbb a film hivatalos szinopszisa:

"Amikor utoljára láttuk Thort, akkor elrepült, hogy kiderítse ki manipulálta a Bosszúállókat az Ultron kora végén. Olyan pletykák ütik meg a fülét, hogy Asgardban nincsen minden rendben: a gonosz fivére, Loki (Tom Hiddleston) átvette az eltűnt apjuk, Odin (Anthony Hopkins) helyét a trónon. Loki laza uralkodása ahhoz vezet, hogy a börtönösködő Hela (Cate Blanchett) kiszabadul a fogságból. Hela a Sakaarra száműzi Thort, egy barbár bolygóra, amit a bájos, de minden hájjal megkent Grandmaster (Jeff Goldblum) irányít. A Sakaaron bujkáló kemény és iszákos harcos, Valkyrie (Tessa Thompson) vezeti a villámlás istenét a Grandmaster színe elé. Ezután Thort arra kényszerítik, hogy gladiátor legyen, és ekkor választják el hosszú hajától és hűséges pörölyétől."

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba, Taika Waititi rendezésében. Főbb szerepekben Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Idris Elba, Karl Urban, Sam Neill és Mark Ruffalo.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.