Hirdetés

Thor: Ragnarok - Jeff Goldblum élvhajhász karakteréről mesélt

|

Jeff Goldblum elejtett pár szót a karakteréről, pontosabban a The Grandmaster jelleméről.

Hirdetés

Előző hónapban a Marvel bejelentette a Thor: Ragnarok fontosabb szereplőit, természetesen Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin) és Mark Ruffalo (Hulk) mellett. Cate Blanchett végül aláírt a gonosz, Hela szerepére, ahogy Karl Urban (Skurge), Tessa Thompson (Valkyrie) és Jeff Goldblum (The Grandmaster) is megegyezett a készítőkkel.

Hirdetés

Goldblum épp Függetlenség napját promózik, és ha már úgy alakult, vadiúj szerepéről is faggatták a külföldi újságírók. A képregényekben nála van az egyik végtelenség köve, ami ugye igen fontos lesz majd az Avengers 3 (Infinity War) történetéhez. Goldblum szerint egy különösen egocentrikus karaktert alakíthat majd:

Ő egy hedonista, egy élvhajhász, aki élvezi az életet, az ízeket és az illatokat. Azt hittem, "Fogadok, hogy megtudom csinálni!", minden nap dolgozom a karakteremen. Olyan vagyok, mint egy szivacs és rengeteget kutatok. Taika [Waititi] arra buzdít, hogy improvizáljak amennyit csak lehet, tegyem a magamévá a karaktert, és ezt próbálom csinálni. Nagyon remélem, hogy nem fog kidobni az első nap!

A színész még azt is hozzátette, hogy 3-4 hetet tölt majd a forgatási helyszínen, Ausztráliában, és alig várja, hogy ezzel az impozáns stábbal dolgozhasson.

Még nem tudjuk, hogy mikor kezdődik a forgatás, de lassan esedékes (késő nyárra vagy korra őszre tippelik az informáltabbak), hisz a premier 2017. november 3-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.