Hirdetés

A Planet Hulk bolygója is a Thor: Ragnarok része

|

A képregényekhez hű planétán várható Thor és a zöld óriás egyesülése, hogy aztán jól lezúzzanak mindenkit közös erővel.

Hirdetés

Még a nyáron megrendezett San Diego-i Comic-Conon hullott le hivatalosan a lepel arról, hogy a Thor jövő novemberben érkező harmadik részében a Planet Hulk történetszál is adaptálva lesz bizonyos mértékben. A képregények lapjairól ismerős karakterek mellett visszaköszön továbbá a zöld óriás vagány gladiátor felszerelése, amit a nemrégiben debütált promóciós képen már szemügyre vehettünk rajta, ezúttal pedig Taika Waititi rendező fedett fel egy másik jelentős információt a képregényes eseményre nézve. 

Hirdetés

A Total Film mozimagazin legfrissebb számához adott nyilatkozata során Waititi megerősítette, miszerint a népszerű Planet Hulk képregény központi helyszínével, a Sakaar-ral bizony a Marvel Filmes Univerzumában is megismerkedhetünk a várva várt adaptációban.

"Sakaar egy őrült, messzi, futurisztikus hely, és ez volt a legnagyobb változatás a film és a karaktereink szempontjából. Nagyon izgatott voltam, amikor Kevin [Feige] és a többi fejes rábólintott az ötletre, hogy felhasználjuk [Jack] Kirby munkáját, mint egy nagy befolyásoló tényezőt a filmben. Igen kemény munka volt hitelesnek maradni hozzá."

A Planet Hulk-ban Bruce Banner alteregója a Sakaar-on találja magát, ahol egy korrupt birodalom uralkodik a Vörös Király vezetésével, akinek erői elfogják és gladiátornak állítják Hulk-ot egy nagy arénában. Az Illuminati eredetileg egy buja, lakatlan bolygóra lőtte ki a züld óriást, azonban az űrhajót egy féreglyuk beszívta és Sakaar planétáján landolt. Talán ugyanez történt Mark Ruffalo karakterével is, miután önszántából elhagyta a Földet az Ultron kora eseményei végén. A magazin megjegyezte, hogy a szóban forgó bolygón fog ismét egyesülni Thor és Hulk, ahol utóbbi a gladiátor összecsapások során szerzett magának nevet. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.