Hirdetés

A Ragnarök rendezője Deadpoolt is fel akarta használni a filmben

|

A Thor: Ragnaröknek nem kell panaszkodnia a humorára, de Deadpoolal talán még mókásabb lehetett volna a legújabb Marvel mozi.

Hirdetés

Most hétvégén kerül mozikba a Thor: Ragnarök, ami egy jelentős stílusváltással próbálja felfrissíteni a villámlás istenét. Nekünk bejött az újítás, amit elsősorban Taika Waititi rendezőnek köszönhetünk, aki teletolta a tőle megszokott humorral a filmet. A Marvel Studios, amennyire a lehetőségek engedik, igyekszik szabad kezet adni az alkotók számára, ám egy bizonyos valakinek ki kellett maradnia a filmből, akit Waititi szívesen fogadott volna vendégül.

Hirdetés

A rendező Twitteren válaszolt meg kérdéseket, amikor az egyik rajongó felvetette, hogy melyik Marvel karakterrel egészítette volna még ki a filmet, ha teheti? A rendező választása öt csillagos, de sajnos jogi kérdések miatt lehetetlen.

"Deadpoop. De tudjátok, hogy van ez... törvények meg minden."

Nem, nem írtam el. A rendező valóban gúnyosan Deadpoopnak nevezte a karaktert (poop=kaki), de hát mit is várunk valakitől, aki lélekben láthatólag még mindig a gyerekkorát éli. Ha valaki, akkor ő biztosan jól elboldogulna egy olyan éretlen szuperhőssel, mint Deadpool. A karakter jogai a Foxnál vannak, ami jelentősen megnehezíti a helyzetet, de Waititi elmondása szerint szívesen dolgozna ismét egy Marvel filmen:

"Bármikor szívesen visszatérnék, hogy a Marvellel dolgozzak, mert ez egy fantasztikus stúdió és nagyon élveztük a közös munkát. Végig támogattak engem és a víziómat. Rengeteg teret adtak számomra, miközben sok-sok remek ötletük is volt. Egy igazán együttműködő cég az övék."

Persze még hátravan a Thor: Ragnarök premierje, de az előzetes reakciók és értékelések alapján jó esély van arra, hogy a Marvel újra megkeresse Waititit egy munkával kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.