Hirdetés

Meglepő részletek a Thor: Ragnarokról

|

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, nagy vonalakban már tudjuk, hogy mi is az a Ragnarok, illetve hogy hogyan illeszkedik néhány szereplő a sztoriba.

Hirdetés

Amikor a Marvel Studios 2014. októberében bejelentette, hogy a harmadik Thor film a Ragnarok alcímet viseli, sok rajongó azonnal az egyértelműnek tűnő lehetőséget feltételezte, hogy az istenek alkonyát, vagyis a világvégét fogják vászonra vinni. A népszerű képregényben nemcsak Asgard pusztul el, de még maga a vihar istene is eltávozik az élők sorából, még ha csak egy időre is. A SchmoesKnow friss jelentése szerint a helyzet egyáltalán nem ez, ugyanis a Planet Hulk sztori lesz erősebben nyomva a történet során. 

Hirdetés

A folytatásban esetleges SPOILEREKET olvashattok a film cselekményét illetően, így csak óvatosan a továbbiakkal. A SchmoesKnow forrásai szerint a Ragnarok cím nem pontosan arra a képregényes sztorira utal, mint amit szerettünk volna - valójában a Ragnarök egy bolygó, ahol a film egy nagyobb részlete fog játszódni a címszereplő és Hulk főszereplésével, akik egy börtönben fogja találják magukat. Ezen a planétán olyan események fognak zajlani, amelyek kvázi a Gladiátor és a Mad Max találkozásai.

A bolygón a vihar istene és a zöld óriás összeáll összecsapások vagány sorozatára, hogy áttörjenek a Jeff Goldblum Nagymestere által irányított végtelen arénákon szabadulásuk irányába. Itt találkoznak a Karl Urban által alakított Skurge karakterével, akinek fontos szerepe lesz a filmben. Az egyik arénában zajló csaták során Thor találkozik a gyönyörű harcos Valkűrrel (Tessa Thompson), akivel kölcsönösen elnyerik egymás tiszteletét és együtt kutatják szökési lehetőségeiket a bolygóról. Skurge is segíteni fog nekik ebben, aki valamilyen módon átáll majd a jók oldalára.  

Természetesen ez mind pletyka, de egyik sem olyan vad találgatás, amit teljesen ne lehetne komolyan venni. Elvégre már láthattuk a San Diego-i Comic-Conon kiállítva Hulk harci páncélját, és arról is beszélnek egy ideje, hogy a Nagymester fogja vezetni ezeket a játékokat. Ezek alapján Hela szerepéről is el tudnánk mondani ezt-azt nagy vonalakban, de néhány meglepetés hadd maradjon azért a több, mint egy év múlva érkező bemutatóra. Ti mit szóltok ezekhez a pletyka szintjén mozgó információkhoz? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.