Hirdetés

Erről fog szólni a Thor: Ragnarok

|

A Marvel végre megosztotta velünk a Thor: Ragnarok szinopszisát, ezáltal sokkal közelebb kerültünk hozzá, hogy elképzelhessük a villámok istenének és a nagy, zöld, dühöngő szörnyetegnek a közös, világokon átívelő kalandját.

Hirdetés

Nehéz nem hatalmas lelkesedéssel várni a Thor: Ragnarokot és nem csak azért, mert Hulk és Thor végre együtt zúznak majd, vagy azért, mert Doctor Strange is benne lesz, hanem legfőképpen amiatt, mert a Hétköznapi vámpírok zseniális rendezője, Taika Waititi készíti. 

Hirdetés

Nagy a bizodalmunk benne, hogy ha valaki, akkor ő végre összehoz egy valóban minőségi Thor filmet, amelynek nem kell úgy szégyenkeznie a gonosza miatt, ahogy tette azt a Thor: Sötét világ Malekith kapcsán. Hogy ezt eldönthessük, arra egészen novemberig kell várnunk, addig is most kaptunk a Marveltől egy szinopszist és egy színfalak mögötti fotót is: 

"Thort bebörtönözik az univerzum másik oldalán hatalmas erejű kalapácsa nélkül, miközben versenyfutásban találja magát az idővel, hogy visszatérjen Asgardba és megállítsa a Ragnarok-ot - otthona és az asgardi civilizáció pusztulását - Hela kezeitől, aki egy könyörtelen, mindenható új fenyegetés. Ám előbb túl kell élnie a halálos gladiátorjátékokat, ahol egykori szövetségesével és Bosszúálló társával kerül szembe: a Hihetetlen Hulkkal!"

A Thor: Ragnarok 2017. november 1-én mutatkozik be hazánkban Taika Waititi rendezésében, Stephany Folsom, Craig Kyle és Christopher Yost forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Idris Elba, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Jaimie Alexander, Karl Urban, Ray Stevenson és Jeff Goldblum. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.