Hirdetés

Thor: Ragnarök - ki nem találod, honnan származik a trailer legjobb szövege

|

Bizonyára már mindenki látta többször is a Thor: Ragnarök legelső előzetesét, amelyben mikor a villámok istene először pillantja meg Hulkot, örömmel felkiált: "Ismerjük egymást, munkatársak vagyunk!"; De tudjátok, hogy ez eredetileg nem volt benne a forgatókönyvben?

Hirdetés

Az már a legelső trailer alapján világossá vált mindenki számára, hogy a Thor: Ragnarök teljesen más élményt kínál majd a korábbi Thor filmekhez képest, a második előzetes pedig fikarcnyi kétséget sem hagyott ezt illetően. Ez nagyban köszönhető az egyedi stílussal rendelkező rendezőnek, Taika Waititinek (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája), aki valami nagyon különlegeset képzelt el a Ragnarök képében. És nyitott a lehetőségekre is.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök trailer legviccesebb egysorosa - amely azóta szállóigévé vált a rajongók körében - ugyanis nem szerepelt a szkriptben, utólag került a dialógusok közé. Chris Hemsworth pár napja az Entertainment Weekly magazinnak nyilatkozta, hogy az "Ismerjük egymást, munkatársak vagyunk" (I know him! He's a friend from work!" felkiáltás Thor részéről improvizáció volt, de az ötlet nem tőle, a rendezőtől vagy egy stábtagtól származott, hanem egy különleges személytől, aki a forgatáson járt: 

"Volt ott egy kisfiú a Make-A-Wish alapítványtól a forgatáson azon a napon. A jelenetek felvétele között beszélgettem vele és ő hozta fel: "Tudod, azt kellene mondanod, hogy "Munkatársak vagyunk!". Tehát tőle származik az ötlet." 

Majd Hemsworth ezután Waititi ösztönzésére szóról szóra megismételte a fiú szavait és annyira jól sikerült, hogy bekerült a trailerbe, majd az egyik legtöbbet idézett egysoros lett. Remélhetőleg a teljes filmben is láthatjuk majd november 2-től. Addig is nézzétek meg a Thor: Ragnarök második szinkronos előzetesét: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.