Hirdetés

Comic-Con 2017 - a Thor: Ragnarök lenyűgöző új előzetest kapott (Frissítve)

|

Mellé pedig egy vagány plakát is járt.

Hirdetés

Egészen tartalmasnak bizonyult a Marvel Studios saját panelja a San Diego-i Comic-Conon. Habár a legtöbb idő a soron következő két produkciónak, a Thor: Ragnaröknek és a Fekete Párducnak jutott, szépen kivették a maguk részét olyan filmek is, mint a Hangya és Darázs vagy a Marvel Kapitány. Ahogy az várható volt, az óriási várakozást megelőző harmadik Thor mozi kapott egy második teljes értékű előzetest, amely piszok látványos, piszok vicces, és a megtekintése után piszkosul várni fogjuk a novemberi bemutatót.

Frissítés: A Marvel Magyarország csapatának hála befutott az előzetes magyar feliratos verziója, amit lejjebb már nézhettek is.

Hirdetés

A Taika Waititi rendezte film főszerepeiben Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Cate Blanchett (Hela), Idris Elba (Heimdall), Jeff Goldblum (Nagymester), Tessa Thompson (Valkűr), Karl Urban (Skurge), Mark Ruffalo (Hulk), valamint Anthony Hopkins (Odin) és egy meg nem határozott idejű mellékszerepben feltűnik még Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.