Hirdetés

Thor: Sötét világ - Még több Lokit kapunk

|

Azt már tudjuk, hogy a Thor: Sötét világ stábja ismét összegyűlt, hogy újabb jeleneteket rögzítsenek és többek között Darcy (Kat Dennings) is több szerepet kap majd ezáltal.

Hirdetés

A rendező arról is beszélt, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk az újra forgatások miatt, annak ellenére, hogy a premier alig három hónapnyira van. "Kevin Feige mindig jobbá és jobbá szeretné tenni a filmet. Láttam, hogy ugyan ezt csinálták a Vasember 3-mal, és A bosszúálókkal is. Úgy kell kihúzni a Marvel kezei közül a filmet, mert sosem akarják abbahagyni a fejlesztését. Szóval itt tatunk most." A Thor: Sötét világ idén november 14-én érkezik. Főbb szerepekben Chris HemsworthNatalie PortmanRay StevensonKat DenningsAnthony HopkinsTom HiddlestonIdris Elba és Christopher Eccleston.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.