Hirdetés

Thor: Sötét világ - Még több Lokit kapunk

|

Azt már tudjuk, hogy a Thor: Sötét világ stábja ismét összegyűlt, hogy újabb jeleneteket rögzítsenek és többek között Darcy (Kat Dennings) is több szerepet kap majd ezáltal.

Hirdetés

Alan Taylor rendező azt is eláruta, hogy Tom Hiddleston Lokijából is kapunk ráadást, valamint olyan jeleneteket is felvesznek amik nem voltak az eredeti szkriptben. "Teljesen új jeleneteket rögzítünk, olyanokat amik eddig nem voltak a filmebn. Hozzáadunk jeleneteket, létrehozunk jeleneteket, írunk jeleneteket és mindez teljesen új... Rájöttünk, hogy milyen jól működik Loki a filmben, és többet szerettünk volna belőle mutatni. Szóval azt mondtuk, hogy Oh, ezt megcsinálhatnánk, ezt ide beszúrhatnánk, mert annyira jól csinálja a dolgát." Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.