Hirdetés

Thor: Sötét világ - Stáblistás jelenetek (Spoiler!)

|

Erősen spoileres videók szivárogtak ki a világhálóra, ugyanis nézhető a Thor: Sötét világ mindkettő stáblistás jelenete.

Hirdetés

Innentől kezdve ERŐSEN SPOILER! A stáblista kellős közepén látható az első: Sif (Jaimie Alexander) és Volstagg (Ray Stevenson) az Asgardi csipetcsapat két tagja meglátogatja a meglehetősen különc halhatatlan, az úgynevezett Gyűjtőt (The Collector), akit az alaposan átváltoztatott Benicio Del Toro alakít. A két harcos a sötét elfekkel vívott csata után elhozzák neki az ún. Aether-t, azt az energiaforrást, amivel Malekith (Christopher Eccleston) megpróbálta a film alatt elpusztítani a világot. A Gyűjtő megkérdezi őket, hogy miért hozták el neki ezt az ereklyét, mire Sifék azt mondják, hogy nem lenne túl okos a részükről, ha Odin kamrájában két "Végtelen drágakő" ("Infinity Stones") is helyet kapna (jelenleg ott örzik a Bosszúállókban megismert Tesseractot). Az Asgardiak elmennek, majd a The Collector megjegyzi: "Egy megvan, öt van csak hátra". A jelenet az elkövetkezendő Marvel filmekre utal, ugyanis a hat Végtelen drágakő egyesül majd és létrehozzák a Végtelen Kesztyűt, az isteni hatalommal bíró fegyvert, amelyet Thanos próbál majd megszerezni. A Végtelen kesztyűről és a drágakövekről korábbi cikkünkben olvashattok bővebben.

A stáblista utáni jelenetben Thor visszatér a Földre Jane Fosterhez és csókot váltanak, miközben a Jégóriások egyik szörnye is feltűnik a városban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.