Hirdetés

Thor: Sötét Világ-Előzmény képregény

|

Kiadták a filmhez az előzmény képregény 1. részét, így most ebből szemezgetünk.

Hirdetés

A képregény az első Thor film utáni pár eseményt is bemutat:

A Loki vs. Thor csata miatt romokbana Bifröst, így Asgasrd ellenségeinek itt az esély, hogy kitudják használni a lehetőséget.

Thor-t nagyon aggasztja, hogy egy Marauders flotta megakarja támadni Vanaheimet. Hogunnak nagy szerepe lesz a vanaheim-i konfliktusban, mert akkor ő nem asgardi, hanem vanir lesz.

Thor szemmel tartja Jane-t a mindentlátó Heimdall segítségével.

Jane elfoglalt, mert egy olyan eszközt akar készíteni, amivel féreglyuk hozható létre. Épít egy prototípust, de nincs valami nagy sikere, nem működik tökéletesen. Az építésben segít neki Darcy, Selvig és Shield tudósok is.

"Vágás" egy évvel későbbre. Úgy tűnik, hogy mindenki elfelejtette Lokit, de Frigga az erejét arra használja, hogy megkeresse. Meg is találja a "Chitauri-térben", ahol ott van Thanos, The Other és a seregük is. Frigga beszélne Lokival, de elutasítja, így tájékoztatja Odint és Thort, hogy Loki részese a Chitaurik tervének, hogy elvigyék a Tesseractot. 



Asgardban nagy az aggodalom a közeledő konfliktusok, fenyegetések miatt: Trollok, Marauders, Badoon, Jégóriások.

Odin bevezeti Thort egy szobába, ahol egy "sötét-energia generátor" van. Azonban ennek az erőnek a kihasználása meghatározatlan negatív következményekkel jár Odin és Thor között. (Eredetileg nem a Quinjeten landolt volna Thor a Bosszúállókban, hanem az Odinnal való konfliktus miatt eszméletlenül, súlyosan megsérülve egy hegyen.)


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.