Hirdetés

Thor: The Dark World - Alice Krige lesz a Sötét Elfek királynője

|

Bármilyen furán is hangzik, be kell ismerni, hogy a Borg királynő szerepében Krige annak idején sok Star Trek rajongó szexuális ébredezéséért volt felelős. Most pedig az 58 éves dél-afrikai színésznő újabb kocka királyság úrnője lehet.

Hirdetés

A színésznő elmondta, hogy kis szerepről lenne szó, és összességében felismerhetetlen lenne a filmben. Ez teljesen érthető, ha a sötét, kék bőrszínre gondolunk, és a nagyon sötét hajra, ami a karakterére jellemző. A karakter egyszer megjelent egy Hercules-Thor crossoverben, amelyben Hercules a Villám istenének álcázza magát, hogy szembeszálljon az Elfekkel Alflyse kastélyában. A dolog viszont nem halad tervei szerint, ugyanis Alflyse ágyában találja magát, és miután a férjévé avanzsálódik, ő fogja vezetni a Midgard és Asgard elleni hadjáratokat. Thor, a Három Harcos (Warriors Three) figyelmeztetésének köszönhetően viszont sikeresen megoldja az egészet. 

A Thor: The Dark World nyilván nem így fog alakulni, bár Alflyse karakterét el lehetne úgy is képzelni, mint Friggáét (Rene Russo) az első Thorban - Malekith bizalmasaként, akit talán más szálak is fűznek hozzá, és aki a folytatásban nagy valószínűséggel az Ősi Telek ládája után indul majd (Cascet os Ancient Winters). 

Krige neve a Star Treken kívül olyan produkciókhoz köthető, mint a Tűzszekerek, Szellemjárás, Alvajárók, nem is beszélve A Dűne gyermekei és Dinotópia rövid sorozatokról. Mindezek mellett pedig ott vannak mgé a neves HBO sorozatok, mint a Sírhant művek és Deadwood. Ezek után tehát várjuk, hogy a Thor folytatásában láthassuk, olyan színészek mellett, mint Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins és Idris Elba. 

A Thor: The dark Worldot Alan Taylor fogja rendezni, akinek a munkássága meglehetősen eklektikus: említeni lehet az Oz, Szex és New York, Maffiózók, Reklámőrültek, vagy Trónok harca esetében is. Látva, hogy a Trónok harcából mit hozott ki, igazán kíváncsiak lehetünk, hogy a Kilenc Királyságot hogyan fogja vászonra vinni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.