Hirdetés

Thor: The Dark World - Alice Krige lesz a Sötét Elfek királynője

|

Bármilyen furán is hangzik, be kell ismerni, hogy a Borg királynő szerepében Krige annak idején sok Star Trek rajongó szexuális ébredezéséért volt felelős. Most pedig az 58 éves dél-afrikai színésznő újabb kocka királyság úrnője lehet.

Hirdetés

A Thor: The Dark World forgatása, ha minden igaz, e hónap végén kezdődik majd, ám eddig kevés stábbal kapcsolatos új hír van. Ha nem vesszük figyelmbe a Fandral szerepével kapcsolatos változást (Zachary Levi fogja alakítani Josh Dallas helyett), akkor a legfontosabb infó az, hogy Malekith, az elátkozott szerepét Christopher Eccleston kapta (Ki vagy, doki?). De minden uralkodónak szüksége van egy királynőre, úgyhogy nagy valószínűséggel Krige kapja Alflyse, a Sötét Elfek és Svartalfheim királnyőjének szerepét. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.