Hirdetés

Ti kiszúrtátok a Venom 2: Vérontó trailerében ezt a cameót?

|

A Pókember franchise-hoz tartozó film készítői tisztelegtek egy ikon előtt.

Hirdetés

Tegnap berombolt a Venom folytatásának első előzetese, amelyben Eddie Brocknak (Tom Hardy) és szimbiótájának nem kisebb ellenféllel kell szembenéznie, mint a Woody Harrelson által megformált Cletus Kasady-vel, azaz Vérontóval. A trailert már láthattátok magyar felirattal és szinkronnal is, és valószínűleg nem egyszer újranéztétek, de vajon kiszúrtatok egy fontos easter egget?

Hirdetés

Elsőre nem tűnik annyira egyértelműnek, ezért sokan átsiklottak felette, de mikor a videó körülbelül 40. másodpercénél Brock besétál a kisboltba és a hátából kinyúlik a szimbióta "csápja" helyreigazítani egy magazint, annak a címlapján bizony Stan Lee arca látható. Bár Venomot nem a 2018 novemberében elhunyt képregényguru alkotta meg, hanem a David Michelinie-Todd McFarlane duó, azonban a Pókember franchise-hoz tartozik, hiszen hol a hálószövő legnagyobb ellenfele, hol az átmeneti szövetségese, viszont éppen emiatt az Andy Serkis rendezésében, a Sony Pictures felügyelete alatt készült Venom 2: Vérontóban is tisztelegnek a Marvel-legenda előtt. 

Lee egyébként halála után is felbukkant több Marvel-alkotásban is: a Bosszúállók: Végjátékban látott cameóját már korábban felvették, a Deadpool 2-ben graffitiként láthattuk, a WandaVision sorozatban egy rendszámtábla utalt a születési dátumára, a Sony által tető alá hozott Pókember: Irány a Pókverzumban pedig egy geek bolt eladójaként ábrázolták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.