Hirdetés

Tim Burton csinálhat sorozatot az Addams Family-ből

|

Erre valószínűleg örömünkben eljárnánk a Mamushka táncot!

Hirdetés

Az Addams Family és Tim Burton égi (avagy pokoli?!) násza már legalább 30 éve várat magára. A gót mester neve még akkor került szóba egy élőszereplős verzió kapcsán, amikor Burton stílusa teljesen újítónak számított. Végül a ma két klasszikus fekete komédiát Barry Sonnenfeld rendezhette meg Angelica Hustonnal és Raul Juliával, noha mindkét film érezhetően magán viselte Burton akkoriban frissnek érződő - és még ma is senki mással össze nem téveszthető -, az akkori filmekre nagy hatást gyakorló stílusát. (Hiába! Ezek a Batman-direktorok már csak ilyenek.) Aztán Julia tragikus hirtelenségű halálával a tervezett harmadik rész kútba esett és tragikusabbnál tragikusabb TV-filmek és sorozatok formájában próbálták meg feltámasztani a Galád Családot. Burton neve azonban rendre felmerült, legutóbb az Universal és az Illumination berkein belül terveztek vele az élen egy stop motion animációt, de ez végül kútba esett és megszületett a tavalyi jellegtelen animációs film, amelynek már úton van a folytatása is. De Hollywood úgy néz ki, nem mond le régóta dédelgetett tervéről.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a tárgyalások ugyan még folynak, de annyi bizonyos, hogy az Into the Badlans és a Smallville kreátorai, Alfred Gough és Miles Millar lennének a showrunnerek és az executive producerek, Burton pedig rendezhetné a részeket. (Ezzel ő is beállna azon nagynevű rendezők sorába, aki átigazol a streaminghez.) Mivel a jogok az MGM-nél vannak - akik a legutóbbi animációs filmet is csinálták Addamsékről - a gyártók ők lennének, viszont a műsort valamelyik streaming szolgáltatónak kívánják eladni. Mivel az IP elég nagynevű, ezért belsős források szerint nagy a verseny, hogy ki szerezné meg, de ezek alapján a Netflix érdeklődik iránta a leginkább.

Ezen források azt is megemlítették, hogy noha még semmi sem biztos, de a sorozat napjainkban játszódna és leginkább Wednesday Addams szemszögéből mutatná be a korunkat. Nekünk csak annyi kérésünk lenne, hogyha valóban Burton készíti a sorozatot, akkor Morticia Addams legyen újdonsült múzsája, Eva Green (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Éjsötét Árnyék, Dumbo), Gomez pedig lehetne az animációs filmben is őt megszólaltató Oscar Isaac. Burton számára nem teljesen idegen a sorozatok világa: karrierje kezdetén rendezett egy epizódot a méltán népszerű "Alfred Hitchcock bemutatja" sorozathoz és ő volt az executive producere a saját Beetlejuice című filmje rajzfilmsorozatának is. Kíváncsian várjuk, hogy majd 30 év után végre Addamsék és Burton frigye vajon ténylegesen megvalósul-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.