Hirdetés

Tim Burton következő nagy dobása

|

A már-már ikerpárként tevékenykedő rendező-író páros, John August és Tim Burton újra együtt alkothat - legalábbis ezt csiripelik a madarak.

Hirdetés

John August forgatókönyvíró sok mindenről híres, a tehetsége is megvan ahhoz, amivel foglalkozik, ám Tim Burton-nel való barátságáról, és együtt elkészített munkáiról jut a leginkább eszünkbe.

A Charlie és a Csokigyár-ban, valamint a Nagy hal-ban is vállt-vállnak vetve teljesítették be a filmek hosszú útját, a pletykák szerint a következő közös projektjük pedig a DreamWorks felkérésére nem más lesz, mint a Monsterpocalypse.

Ez egy olyan japán játék, amelyben különböző méretű és külsejű szörnyek, robotok, valamint űrlények akasztják össze a bajszukat, földön, vízben és levegőben egyaránt. Tim Burton stílusát ismerve ebből nagyon hatalmas potenciál rejtőzik, nem volt tehát véletlen a DreamWorks okos döntése, hogy őt válasszák a direktori posztra.

A produceri tevékenységeket Richard D. Zanuck látja el, aki már öt alkalommal dologozott együtt a rendezővel. Megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Egy kép a Monsterpocalypse-ről:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.