Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Bay válasza a felháborodásra

|

Emlékeztek még a napokban kiszivárgott, majd egy blogger által közzétett állítólagosan igazi szkriptrészleteket? Michael Bay erre és a rajongók felháborodására reagált minap.

Hirdetés

A rajongók szinte azonnal reagáltak a válaszra és felfedték az igazságot, miszerint a Platinum Dunes 2010-ben csatlakozott a projekthez, a szkripten pedig az szerepel, hogy 2012. január 30-án írták. Így megdőlni látszik Bay mentegetése, aki erre is kitért és elárulta, hogy igen, már korábban aláírtak a projektre, de nem volt idejük vele foglalkozni, tehát nem ez a forgatókönyv van érvényben, ami kiszivárgott. Akad tehát itt minden, körhintés, mentegetőzés és hatalmas buktát érzünk 2014. május 16 körül, mikor is megjelenhet a film.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.