Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Bay válasza a felháborodásra

|

Emlékeztek még a napokban kiszivárgott, majd egy blogger által közzétett állítólagosan igazi szkriptrészleteket? Michael Bay erre és a rajongók felháborodására reagált minap.

Hirdetés

Amióta bejelentették, hogy a Paramount és a Michael Bay vezette Platinum Dunes egy élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök rebooton dolgoznak és a tekik idegenek lesznek, kitört a lázadás és a rajongók egyöntetűen utálják a robbantásmániás rendezőt. Azután néhány nappal ezelőtt a film forgatókönyve rejtélyes módon kiszivárgott és rögtön kiderült, hogy a szkript bizony szörnyű és szinte ugyanaz a koncepció, mint a Transformers, csupán átültetve más filmbe. Bay gyorsan reagált a negatív véleményekre: szerinte a kiszivárgott iromány mág azelőtt íródott, hogy ő vagy a Platinum Games részt vett volna a projektben és már régóta aprítógépbe dobták. Ez már unalmas, régi hír, Bay szerint ne dőljünk be neki és várjuk meg a végső filmet. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.